Chystáme VšezaOdvoz Premium - pojďte nám říct, co by podle vás mělo umět. Zabere to jen 2 minuty. Jdu na to.

Dohodnutá rezervace a pek předá jinému

Diskuze » Vaše akce

0077ivka (autor tématu) 21 před 5 roky

Dobrý den, jak mohu dát komentář někomu co se neuskuteční. Paní nám slíbila věci do kroužku, bylo dohodnuté i předání, které sama navrhla i přes několik dotazů, v kolik se sejdeme tak jsem na můj navrhovaný čas dojela. Paní celý den neraagovala a po 30 minutách čekání mi její nabídku odpověděla, že ráno předala pánovi. Toto se nedělá. Jak mohu svoji zkušenost napsat k jejímu profilu. Bohužel jde hodnocení dávat pouze, když se výměna uskuteční?

HypyK 4 před 5 roky

Ano, hodnocení lze udělit až po potvrzením a hodnocením zadavatele inzerátu (nabídka nebo poptávka). Po tomto jeho udělení hodnocení, pak může vybraná protistrana dát hodnocení. Ve Vašem případě maximálně se podělit o této zkušenosti zde v diskuzi.

Ema 1 před 5 roky

Mě p. Bogdanovičova vůbec nereagovala, neodpověděla na mojí zprávu, že mám zájem o pračku, kterou nabízela. A teď jsem zjistila, když jsem se divala na mé hodnoceni, že mi do hodnocení napsala, že jsem si pračku převzala. Nevím jak, když jsem od ní neměla, žádné kontakty. Co tím paní sledovala? Dala ji vůbec někomu?