Trofeje

Diskuze » Přání, komentáře a otázky

Irena7 (autor tématu) 1 před 10 měsíci

Má smysl získávat trofeje?
Paní Renata (56 trofejí), dá před půlnocí velké množství předmětů ( doslova blbosti), v minutě jsou všechny darované Daně Peh. Má tohle smysl?
Nevím k čemu trofeje slouží, ale tohle jednání je nefér. Už je “ obě)” mám na BL.

Irena7 (autor tématu) 1 před 10 měsíci

Oprava : Dana PESH

Akela 588 před 10 měsíci

Bohužel není jediná je tu více takových osob. Hlavně nechápu to,že někdo má stálé odběratele a ví že si o to řeknou přesto jim to nedaruje vcelku,ale rozkouskuje to tak aby získal nejspíš body.

Andrea P. 3 před 10 měsíci

a k cemu jsou ty body? jsem tu nova, tak tápu

Astor 12 před 10 měsíci

K ničemu Tak nechápu proč je někdo honí.

JiRiZi 27 před 10 měsíci

Pro ten pocit, že jich má hodně
A když sebou člověk mrskne, může svítit v Top Three nohoře na hlavni stránce. Tak proč si nezaložit dva profily a neposouvat si fiktivní věci? Akorát trochu nuda. Ale když to někoho těší? Nikomu tím neškodí, jen to někomu vrtá v hlavě

Andrea P. 3 před 10 měsíci

aha, dik za vysvetleni. Mne to nevadi, tak at to klidne nekomu udela radost. Ja mam zas radost, ze nevyhazuju veci; ze jeste nekomu doslouzi.

JiRiZi 27 před 10 měsíci

No to je to, každý sem chodíme z jiného důvodu. Mám to podobně, rád pošlu ještě použitelné věci dál - nemá smysl je hromadit, zejména když to člověk sám nedokáže využít - a ze zásoby užtečných věcí se pozvolna stává jejich hřbitov. A žere to doma místo...

Ještě technická poznámka k tomu, co bylo v úvodním příspěvku - pokud tam někdo nasází hromadu věcí před půlnocí a vzápětí je (pravděpodobně) "daruje" sám sobě - je to sice nepochopitelné proč, ale v každém případě ohleduplné k ostatním - tím, že se ty fiktivní věci zjeví na chvilku, a pak zmizí, nijak to nevyrušuje ostatní uživatele, kteří by mohli marně doufat, že by danou věc mohli získat. Takže konec konců zábava, která opravdu nikoho nepoškozuje.

Ondřej Beránek 95 před 10 měsíci

nekdo si pripravuje "duveryhodnejsi" profil pro budouci podvod, somrovani nebo kdovico.

Renata 7 před 10 měsíci

Dobrý večer, Vam všem!!!
Ty věci, co jsem darovala před půlnoci, jsem nafotila v pátek a v sobotu ráno poslala Dane Pesh. V neděli večer jsem fotila věcí nove a nevím proč máte pořád nějaké narážky. Vam snad vadí, že pocházím z Vysočiny a ne z Prahy nebo co????Opravdu nevím o co Vam jde. Já jsem obyčejná ženská z vesnice. Adminovi jsem vše doložila, tak snad už budete vsichni klidně spát!!!!! Jak se říká :Za dobrotu na žebrotu!!!!!! Děkuji
S pozdravem Soukupová

Renata 7 před 10 měsíci

Jo a ještě pro upřesnění, Balikovna má rozměry 50x50 x50cm a váha 15 kg, které se musí dodržovat. Takže někdy mám nachystané i tri baliky a jak to mám naráz vše odvézt, když jedu autobusem na postu do sousední vesnice????To je odpověď pro paní Akelu.

Renata 7 před 10 měsíci

A nemůžu vědět, jestli si to stálá odberatelka vezme. Minule mi psala, že to jsou věcičky moc hezké, ale male!!!!! Nejsem vědma.

Andy 81 před 10 měsíci

Paní Akela : " s tím "rozkouskovaním věcí "jsem si toho taky všiml !!!!!!

Renata 7 před 10 měsíci

Díky Andy!!!
Ještě bych chtela poprosit o odpoved paní Irenu C., která zde spustila tuto debatu, že mám profil Dany Pesh a Daniely Břichnačove.
Jak je teda možné, že ona sama darovala před měsícem Dane Pesh kuchařku???!!!! to bych tu kuchařku musela mít doma a žádnou nemám🤷‍♀️A hlavně mne je divné, že Inzerát je v červeném rámečku je zablokován a neexistuje!!!, tak to má u všech darovanych veci. Paní Akele darovala, nový příčesek a také svítí červeně. Dívala jsem se na webu u jiných profilu a tam je psané: Bohužel, inzerát již neexistuje,tak je to psané správně.
VELICE ZAJÍMAVÉ......
Potrefena husa se vždy ozve, nejvíc kejhá!!!!!

Andy 81 před 10 měsíci

Paní Renata

Ondřej Beránek 95 před 9 měsíci

ne nejsme