Black list

Diskuze » Přání, komentáře a otázky

Bupa (autor tématu) 0 před rokem

Prosim, jak funguje black list? Chtela bych si omezit pocet prichozich zprav od zajemcu, kteri me kontaktuji casto, ale u kterych vim, ze je mezi ostatnimi zajemci zrejme nevyberu. Jejich zarazeni na black list by vyresil muj problem, ale nechci jim nejak ublizit, nic spatneho mi neudelali. Chodi temto lidem notifikace, ze jsou na black listu? Pripadne lze nekde dohledat, ze na nem figuruji?

Ondřej Beránek 95 před rokem

nechodi. melo by to fungovat tak ze oni nevidi tebe a ty nevidis je. je to jinak receno ignorace.

Akela 588 před rokem

Sice vás nevidí,ale když se nepřihlásí tak vás vidí a nebo když si udělají jiný profil tak je to také bezpředmětné Faktem je,že pokud se přihlašují z konkrétního profilu, který je zablokovaný nemohou požádat o věc.

archipatelin 25 před rokem

Když si dáte někoho na blacklist, tak se to zobrazí dárci v seznamu zájemců o konkrétní předmět v přehledu zájemců. Takže mu to vlastně ublíží. Je to takové kolečko s číslicí. Já se podle toho moc neřídím, protože ze zdejších diskuzí vím, jací jsou tu někteří lidé i přes svou zdánlivou štědrost pomstychtiví a malomyslní, prostě typičtí češi. Až když je to číslo moc vysoké (např. více jak 10), tak se mu podívám do hodnocení, abych věděl proč. Jinak mne to nezajímá.
Takže pokud možno si na blacklist dávejte jen ty, kteří si to opravdu zaslouží, nebo ty, s kým se nechcete setkat. Jinak to radši nedělejte.

Jitka 7 před rokem

Dekuji, konecne vim, co znamena to preskrtnute kolecko! Muzu nekde zjistit, kolikrat jsem na necim blacklistu ja? Snazim se dohledat, ale marne dekuju!

archipatelin 25 před rokem

Ve svém profilu jsem tuto informaci nedohledal. Zkuste požádat nějakého dárce, až projevíte zájem o jeho nabídku, aby Vám tuhle informaci sdělil, připadně udělal screen, či fotku obrazovky. Nebo si založte další účet s nějakou nabídkou a pak si to můžete zjistit sama.

Jitka 7 před rokem

Dekuju)))