Ahoj všem

Diskuze » Přání, komentáře a otázky

Šárka Peroutková (autor tématu) 0 před 2 roky

Ahoj všem měla bych dotaz ohledně dětského kola pro holku od 8 let věku dcera si přeje kolo ale sem finanční situaci a nemohou ji ho koupit pro to se obracim na vas nedaroval by někdo dětské kolo pro moji dceru k vánocům děkuji

Vosa 1 před 2 roky

Dobrý den, máme jedno kolo na darování. Ale nevím, zda již není na dceru kolo malé, mě je to kolo asi do půly stehen. Naše děti využívaly tohle kolo do 11 let, ale jsou menšího vzrůstu. Kolo je růžové, jeví známky opotřebení po několika letech, ale drží nafouknuté stále. Neumím říci, co je to číslo rámu, fakt tomu nerozumím.

ivapekar 3 před 2 roky

A nepotřebujete spíš něco pro starší děvče? My máme holčičku, té je 11 let, je nižšího vzrůstu - aktuálně 121 cm. A pak ještě malinkatá Anička, ta je ale ještě v dětské postýlce https://www.luceda.cz/detske-zabrany-pupyhou/. Měli bychom červeno-černé kolo značky Kellys, nepoužívá ho. Dala se do kolečkových bruslí a kolo nechce ani vidět. Nabízím za odvoz.

drahoslava nožičková 1 před 2 roky

To je super. Mně by se rozhodně hodilo, kdyby si měla nějaké knížky, které jsou pro děti ve věku 3-5 let. Koukala jsem se na https://www.mimikov.cz/ nějaké hračky na internet, ale přijde mi naprosto zbytečné kupovat fungl nové hračky. Stačí dětem něco, co se už používalo. Koukni prosím jaký je tam doporučený věk, děkuji.

Marketa 32 před 2 roky

fakt nenapadna reklama