REKLAMY !!!

Diskuze » Přání, komentáře a otázky

Andy (autor tématu) 81 před 3 roky

Obracím se s prosbou na admuna, zda by alespoň malinko nešly omezit reklamy na tomto webu.nchapu že: " něčím se člověk živit musí", ale čeho je příliš toho je MOC!!! Ještě jednou mu na tomto webu vyskočí reklama s " levnou půjčkou" a mám ten dojem, že moje nervová soustava ti už nevydrží a můj tablet odejte do věčných lovišť díky mému zásahu, kdy proletí zavřeným oknem. Vždyť v dnešní době se už člověk bojí otevřít i ledničku v domnění, že na něj vyskočí REKLAMA😂😂😂.

Akela 588 před 3 roky

Alena z Prahy 19 před 3 roky

většinou vyskakuje to, čím jste se zabývala v minulosti...

Andy (autor tématu) 81 před 3 roky

@ Alena z Prahy.Tu půjčku jsem brala jako příklad, jeden den jsou to půjčky, další den banky, teď mi vyskakuje " Tuk rychle zmizel"😂😂😂😂, tak já nevím... půjčky jsem nikdy nevyhledávala, u žádné banky nejsem a tuk jedině jako dobré domácí sadlo

petoru 12 před 3 roky

Také mě reklamy obtěžují. I když chápu, že to pro provazetele webů může znamenat snížení nákladů na provoz webu, někteří to ale s vidinou zisku s reklamami vysloveně přehánějí. Nebyde pak nic jiného, než použít doplňky prohlížeče na blokování reklam, například uBlock origin. AdBlock a jiné. Reklamy tak naprosto zmizí.

petoru 12 před 3 roky

*provozovatele

Andy (autor tématu) 81 před 3 roky

@petoru Díky za radu, zaměřím se na to, pokud to v 61 letech zvládnu. Jak se říká, člověk se učí celý život