Chystáme VšezaOdvoz Premium - pojďte nám říct, co by podle vás mělo umět. Zabere to jen 2 minuty. Jdu na to.

TELEFONNÍ ČÍSLO DÁRCE

Diskuze » Přání, komentáře a otázky

Lucky (autor tématu) 1 před 6 roky

Dobrý den, chtěla bych vyjádřit svůj názor, že znát telefonní číslo dárce se může hodit. Stalo se mi totiž, že jsem se s paní dárkyní domluvila, že si vyzvednu věc u ní doma v přesný čas. Má chyba samozřejmě byla, že jsem dorazila o deset minut později. Proč to tak bylo, už není důležité. Bohužel v takovém případě jen stačí, aby měla hromadná trošku zpoždění nebo jste se zdržela doma při vypravovaní dětí a je to hned. Přiznávám, že to byla zkrátka moje chyba. Dorazila jsem tedy o deset minut později, paní už doma nebyla, nebo mi už alespoň nikdo neotvíral. Bohužel jsem však neměla na paní telefonní kontakt, takže jsem jí nemohla dát hned vědět a omluvit se jí. Vím, že v dnešní době má už asi mnoho lidí chytré telefony, takže pro ně není problém připojit se okamžitě k internetu a napsat v takovém případě email, ale bohužel já chytrý telefon nemám, takže jsem paní nemohla ani napsat email s omluvou. A když jsem večer dorazila domů, tak bohužel na mě čekal email od paní dárkyně s negativním hodnocením. Chápu, že dárkyně měla plné právo napsat mi negativní hodnocení, ale já jsem opravdu neměla jak jí dát vědět a omluvit se, že nestíhám včas přijít. Takže bych chtěla touto cestou říci, že pokud nemáte okamžitý přístup k internetu, tak znát telefonní číslo dárce není vůbec k zahození a může se Vám hodit. Od této příhody se i já snažím i jako dárce i jako poptávající po domluvení konkrétního termínu vyzvednutí raději pro jistotu uvádět i svůj telefon.

Maqi89 135 před 6 roky

Doporučuji si při domlouvání na předání telefon vyžádat, vždycky se může něco stát a je lepší o tom druhého včas informovat. Zdá se, že i v této situaci není vše ztraceno, zkuste se s paní domluvit na jiném termínu a úpravě komentáře.

Osobně uděluji negativ až poté, co veškerá komunikace selže a je zjevné, že zájemce už nepřijede ani nenapíše. Bohužel se to teď stává čím dál častěji.

Akela 588 před 6 roky

Něco pravdy na tom bude,ale někteří lidé se neozvou ani když číslo mají. Já rozhodně nedávám negativ po tak krátké době, většinou čekám ještě hodinu a pak bohužel. Něco jiného je když dárce musí třeba odejít a nemůže dál čekat.

Olga 6 před 6 roky

Naprosto s Váma souhlasím. Zažila jsem to z druhé strany - paní nedorazila, já jsem již musela jít a neměla jsem se jí jak zeptat, jestli je na cestě/dorazí později/bloudí... Negativní hodnocení jsem neudělila (za půl hod napsala mail, že to nemůže najít, ale to už jsem byla pryč), ale od té doby si vždy vyžádám tel. číslo.

Judith 35 před 6 roky

Mám podobnou zkušenost a vždycky si nadávám, když si o telefon zapomenu říct, teď už to dělám hned v prvním mailu. Jak říkáte, člověk nikdy neví, co se může stát a už jsem takhle jedou dodatečně volala paní a byla jsem moc ráda, že jsme se zvládly ještě ten den sejít a věc si předat.

Dana Dostálová 40 před 6 roky

Bez telefonního čísla nikdy nikam nejedu a svoje taky prakticky v prvním emailu uvádím. Většinou cestuji s dětmi a někam jet na blind, pak někde čekat a netušit jestli to klapne na to nemám při své vytíženosti čas. Jednou se mi zde stalo že mi paní na sebe úmyslně nechtěla napsala kontakt protože podle jejího vyjádření prostě na sebe telefon na věci zadarmo nedává, takže jsem se omluvila ale jet někam kam to moc neznám, kde je milion výlezů z metra a nemít na dotyčného telefon je pro mě nemyslitelné. I když tedy mít na dotyčného telefon není ještě záruka úspěchu, viz dnešní akce kdy jsem si jela něco vyzvednout ke 3 lidem a ani jednomu jsem se nemohla během cca 2 hodin dovolat a teď co?! Čekat na lavičce 3 hodiny a doufat že se někomu dovolám, docela nervy...

Seidl Václav 1 před 6 roky

Já Vás nechápu,jedete v jednom dni ke třem lidem pro obdarování a vám se nechce čekat?Tak jim napište ať vám to přivezou domu.Co je na tom?