Michaelaa30 podezřelá inzerce

Diskuze » Negativní příhody

petr petr (1) (autor tématu) 242 před 8 měsíci

podezřelé jednání stovky zájemců o zboží a chce platit předem poštovné raději nic neposílejte ,inzeruje spousty dražších věcí .

Ivana Jank 117 před 8 měsíci

Pokud dala cislo uctu, porovnat s dalsimi podvodnicemi, jejiz cisla tu uz v diskuzi jsou.
Osobne si myslim, ze je je to opet klasicky podvod za ucelem ziskani postovneho. Uvidite, jak rychle profil zmizí 😂😂😂

Pavolko 2 před 8 měsíci

Ano....pokud se zde někdo zaregistruje a ihned nabízí deset atraktivních věcí a více, které mu tak strašně překážejí (i malá sluchátka), je to přinejmenším divné a podezřelé. Já byl již obezřetný a uživatele oslovil s tím, že bych poprosil o poslání, jak sám v nabídce uvádí, avšak sám zašlu kód pro Zásilkovnu. Odpověď již nedorazila....tak lidičky, přemýšlejte !!!

yak 1 před 8 měsíci

Ano, je to podvod: Jakmile jsem zmínil, že mi to může vyzvednout kámoška v místě údajného jejich bydliště, po odpovědi ani stopa.
Prosím, jak se to dělá s tím zasláním kódu pro zásilkovnu? To znamená, že by to u odesilatele zdarma Zásilkovna přijala a já teprve platil doručení? Jde něco takového dělat i s Českou Poštou? (ta mi doručuje do domu, zásilkovna je 3km chůze :/ )

Petr 1 před 8 měsíci

Dejte si pozor, změnila si název na - Miskaaa

Pavolko 2 před 8 měsíci

Odpověď pro yak:
Ano, tuto službu umožňuje Česká pošta formou Balíkovny, i sama Zásilkovna. Konkrétně u Zásilkovny - vyplníte v aplikaci, co máte v telefonu sám sebe jako adresáta i odesílatele (jde to) a pomocí platební karty si také zaplatíte dopravné. Obdržíte jedinečný kod (aplikace vypíše). Tím máte zaplacenou dopravu a uvedený kod jen sdělíte odesílateli - pod ním bude zásilka přepravována a je to. U Balíkovny jest to obdobné, pouze vyplňuji formulář v PC.

Kateřina M. 3 před 8 měsíci

Mám stejnou zkušenost jako p.yak.Pokud jsem chtěla zaslat poštou,tak komunikace probíhala,poslala mě i částku,kterou mám zaplatit.Pak jsem napsala,že si věci vyzvednu a už se neozvala.Věděla,že NTB je pro kamarádku,která pečuje o těžce nemocnou holčičku,nemůže do zaměstnání a peněz nemá nazbyt a klidně by si od ní vzala poštovné.

Lucie 3 před 8 měsíci

Je to jasná podvodnice,co zde čtu... Mám stejnou zkušenost !Chtěla po mě předem 159,- za poštovné ,tak jsem ji napsala,že si dopravu zajistím sama a už se samozřejmě neozvala... ! A ano,změnila si jméno !

0077ivka 21 před 8 měsíci

Na mě chtěla poslat poštovné na zahraniční účet. Nakonec si profil smazala, aniž by něco darovala. Tvrdila, že se stěhuje do Německa a že již nemá český bankovní účet.

IrynaI 1 před 8 měsíci

Taky mam spatnou zkusenost. Nakonec si profil smazala, aniž by něco darovala. Tvrdila, že se stěhuje do Německa a že již nemá český bankovní účet. Pozornost!