Chodí podvodné emaily

Diskuze » Negativní příhody

Patrik (autor tématu) 21 před rokem

Pořád pracujeme na zlepšení naší webové stránky. Velký tým pracovníků se účastní rozpracování moderních služeb.
Vedením naší webové stránky Sbazar.cz bylo uděláno rozhodnutí, které pomůže naší webové stránce poskytovat kvalitnější služby všem našim uživatelům.
Od tohoto momentu, VŠICHNI UŽIVATELÉ, kteří se zaregistrovali na naší webové stránce nebo chtějí být zaregistrováni v budoucnu, musejí ihned proplatit přístup ke svému uživatelskému účtu.
ZÁKAZNÍCI, kteří přejí registrovat nový profil, stejně musí uhradit přístup k webové stránce. Tento předpis platí pro všechny uživatele bez výjimky.
Je nutné uhradit pouze jednou. Cena služby činí 1 0 K č. Pak máte povolení používat naše webovou stránku zdarma a bez omezení.
Podle pravidel webové stránky Sbazar, profily, které nebudou brzy zaplaceny, budou ODSTRANĚNY NAVŽDY. Po odstranění už není možná obnovit svůj uživatelský účet a všechny informace v něm.
PŘIPOMÍNÁME, že při registraci nových uživatelských účtů zákazníci stále musejí uhradit přístup k webové stránce.
Žádáme vás, abyste ihned zaplatili přístup ke svému uživatelskému účtu.
Připravili jsme pro Vás soukromou stránku, platba a aktivace proběhnou automaticky. Všimněte si, prosím, že se bankovní transakce na webové stránce zpracují v určitých hodinách, a to pouze mezi 12:00 a 22:00.

Abyste přešli na stránku, potřebujete stisknout tento nápis: ZAPLATIT

Děkujeme Vám, že používáte naše webovou stránku.
S pozdravem,
SBAZAR.cz tým

Admin Petr 247 před rokem

Patriku to přišlo od nějakého uživatele Všezaodvoz či z @vsezaodvoz.cz adresy nebo varujete obecně před podobnými? Jen ať víme, zda tu něco řešit. Díky

Patrik (autor tématu) 21 před rokem

Dobrý den. To se netýká VZO jen jsem chtěl upozornit ostatní,že se to tváří jako Sbazar. Je to varování. Děkuji za reakci.

archipatelin 25 před rokem

Ano to mi také přišlo. V první chvíli mne to také zarazilo, ale po pár větách už mi bylo jasné, že je to fake a pokus o podvod. Ale díky za upozornění, každý není k příchozím mailům tak paranoidní, jako já a může naletět. Počítám, že cílem tohoto podvodného emailu bude opět na podvržené stránce získat údaje k bankovnímu kontu, či kreditní kartě, za účelem vybílit konto.