Podvodník vystupující pod AničkaVondrková

Diskuze » Negativní příhody

Matěj (autor tématu) 0 před rokem

Jedná se o profil https://vsezaodvoz.cz/profil/193106/anickavondrkova
Uživatel nabízí spoustu relativně drahých produktů z oblasti elektro a oblečení, u kterých chce posílat peníze předem za poštovné. Více lidem současně píše, že je věc dostupná a nechává si za ní bez problému posílat peníze (vyzkoušeno).
Z počtu zobrazení inzerátů je jasné, že je něco špatně - přes nadprůměrné počty zobrazení všechny inzeráte stále běží a uživatel nikomu nic nerezervuje, aby podvedl více lidí současně.
Pokud se někomu chce zabývat se tímto dále, případně na policii, toto je číslo účtu, které nejspíše povede na jeho reálnou osobu: 107250720/2250 .

D&V 1 před rokem

S "touto paní" jsem komunikovala zde přes zprávy. Nabídla jsem za věci nějakou pozornost a odmítla s tím, že "jsem hodná, ale nic nechce". Další zpráva ode mne byla, že se tedy ráda domluvím na předání a tím REZERVACI. Zatím rezervace neproběhla, ale je pravdou, že jsme se domlouvaly teprve včera. Také mě překvapilo, že jsou to hodnotné a pěkné věci, proběhlo tolik prohlédnutí a věci jsou stále volné??? Ale podvod mě nenapadl. Spíš jsem si říkala, že je to zase asi ten typ člověka, který "vybírá", "kdo je věci hoden a kdo ne". Veškeré zprávy/komunikace s tímto jménem mi dnes zmizely.

Katerina04Ž 1 před rokem

Dobré dopoledne,
také jsem s danou paní komunikovala přes zprávy. Odpověděla mi, že starší tablet po synovi je stále k dispozici, rezervaci mi neudělala, na mé další zprávy neodpovídala a dnes inzeráty zmizely.

Bára 7 před rokem

Mě včera též odepsala, že tablet je k dispozici, navrhna jsem ale osobní převzetí (jedeme okolo) a dnes je inzerát fuč

malymuk1 2 před rokem

je to stejné. Myslím, že je to nějaký průzkum, možná - náctiletá s dobrým pocitem, že je o ní zájem.

Akela 588 před rokem

Neřekla bych, je to někdo kdo chce na tom vydělat, není to zde poprvé!

Admin Petr 247 před rokem

Díky za nahlášení, účet uživatele již neexistuje.

archipatelin 25 před rokem

Není to sice tento případ, ale dejte si pozor, internetoví podvodníci mají novou metodu jak "chytit rybu" na internetových bazarech a tržištích. Trochu to posunuli posunuli o level mimo ostražitost "klientů". Třeba na Bazoši jsem zaznamenal pár inzerátů s nějakou atraktivní věcí úplně zdarma. Na dotaz se v odpovědi lámanou češtinou dozvíte, že ano, zboží zadarmo pošle, ale skrze službu DPD, kterou musíte zaplatit. Samozřejmě jde o podvrženou stránku ... Dále již následuje klasický podvod a vybílení konta, ryba je chycena.

Agaty 1 před rokem

Dobré den
také jsem s danou paní komunikovala a zjistila jsem, že inzeráty zmizely.

Toto mě napsala
Budu potřebovat vaší adresu a tel. číslo. Poštovné vás vyjde do 100kč i s krabicí.

Zde je mé číslo účtu 107250720/2250
Bohužel jsem peníze poslala.

Akela 588 před rokem

Agaty - tak to jste si pěkně asi naběhla. Já posílám věci Zásilkovnou za 79 kč nevím proč by měl balíček stát 100 korun,nemusí chodit na poštu a že si píše i o balné to nechápu.Krabice se dá sehnat u tříděného kontejneru a kousek lepenky jí nezrujnuje. Nejspíš krade kde se dá třeba na bazarech a tam kde je to zadarmo jako zde. Je to jasné podvádění.

Boguslav 2 před rokem

Též jsem si naběhl. ale už je nahlášen na PČR a číslo jeho účtu bude prověřeno. Je třeba, aby všichni poškození to též nahlásili.

Ondřej Beránek 95 před rokem

Hlavne. Sem hodte cislo pripadu jinak se k tomu nikdo prpojit nemuze

Boguslav 2 před rokem

Podepsal jsem mlčenlivost k případu.

Ondřej Beránek 95 před rokem

no ale to se tyka zkutecnosti ne cisla. cislo pripadu je prave k tomu aby jste svedky mel kam odkazat. pokut tvrdite opak nedava to zcela smysl.

Linda 1 před rokem

Taky jsem poslala 100,- kč na poštovné.

Jana82 3 před rokem

Darianqua 2 před rokem

Taká jsem ji poslala kdysi peníze za tablet a sluchatka co nabízela a do teď nemám ani tu 100 a ani ty věci